De beste stedene å besøke i Asia

Skyline Singapore ferie Asia
Det er mange utrolig flotte destinasjoner å besøke i Asia, og Singapore er definitivt én av dem!

Fra megabyer til avsidesliggende øyer – Asia tilbyr fantastiske feriemuligheter med sunne doser eventyr, eldgammel historie og kultur.

I denne artikkelen kommer vi med noen anbefalinger på fem populære reisemål til denne suverene verdensdelen.

1. Bali

Hvorfor reiser man til Bali? Eldgamle templer, sandstrender og luksushoteller har lenge vært attraktivt for par som vil oppleve noe helt spesielt. Bali tilbyr også mye bra for spenningssøkende og naturelskere, og i tillegg kan du booke nokså billig overnatting
på små hoteller og andre steder som leier ut til turister.

2. Shanghai

Hvorfor reiser man til Shanghai: det er mengder med ting å gjøre i denne enorme metropolen, og du kan for eksempel starte med å fotografere den herlige skylinen som byen har, og deretter kan du kanskje stikke innom religøse steder som Longhua-templet før en av verdens travleste handlegater Nanjing Road må besøkes!

3. Phuket

Hvorfor reiser man til Phuket: Phukets grønne åser, enorme strender og blåtonete hav gir oss et komprimert paradis som veldig få asiatiske desitnasjoner kan matche. Det er greie priser på overnatting, hvis du vet hvor du skal lete, og hvis du ikke er opptatt av pris så kan Surin og Bang Tao være gode valg. Har du et stramt budsjett å forholde deg til å kan Kamala og Laguna være fint.

4. Taipei

Hvorfor reiser man til Taipei: Taipei er kjent for sin gatemat, sitt gode offentlige transportsystem og fantastiske ting å se på. Taiwans hovedstad er en man rett og slett bare må oppleve når man reiser til Asia, og attraksjoner som man ikke må gå glipp av er naturligvis skyskraperen Taipei 101 og National Palace Museum.

5. Singapore

Hvorfor reiser man til Singapore: Singapore er anerkjent som et kulinarisk mekka og tilbyr besøkende en robust smak av Sørøst Asia. Landets diversifiserte populasjon har bragt med seg en internasjonal touch på den lokale kulturen. Denne herlige miksen har ført til veksten som man ser fysisk ta form i byens imponerende skyline og livlige nabolag.